Loading...
Pelletskaminer 2018-05-16T15:31:07+00:00

KMP Pellet Heating AB

Till skillnad mot en värmepump, som fungerar som sämst när den bäst behövs, ger pelletskaminen samma värme oberoende av utetemperaturen. Pelletskaminen är ett perfekt komplement till värmepumpar när det är som kallast och elen som dyrast.  Våra pelletskaminer täcker större delen av en normalstor villas värmebehov och kan vara en primär värmekälla för ditt boende eller komplettera din nuvarande uppvärmning. Kaminen är termostatreglerad vilket innebär att den tänder sig själv när temperaturen sjunker och sprider värmen i huset med en inbyggd, tystgående fläkt. När du kommer hem till ditt hus är det redan varmt och skönt. Bättre kan det inte bli.

KMP Ekerum

KMP EKERUM

Skandinavisk form möter eldens sken. KMP Ekerum är stilren, avskalad och modern. Den finns i fem olika kulörer och det i kombination med den klassiska designen gör att den passar i de flesta hem.

LÄS MER
KMP Lilla frö

KMP LILLA FRÖ

Lilla Frö är trots små dimensioner och ringa vikt en fullvuxen kamin med rejält pelletsförråd, som ger lång brinntid och med samma höga verkningsgrad som våra övriga kaminer.

LÄS MER
KMP Neptuni

KMP NEPTUNI

Utmanande, modern men ändå så självklara mjuka linjer kännetecknar KMP Neptuni. Källan till KMP Neptunis unika uttryck är den ellipsformade glasrutan och det pelarformade varmluftutblåset.

LÄS MER
KMP Mysinge

KMP MYSINGE

Vår populära pelletskamin Mysinge är tillverkad i gediget gjutjärn och är en traditionell kamin med generös glasruta in mot eldens sken.

LÄS MER
KMP Drag

KMP DRAG

Drag är en unik lösning som gör det möjligt att installera pelletskaminerna Neptuni, Ekerum, Lilla Frö och Mysinge utan skorsten vid en yttervägg.

LÄS MER

5 FÖRDELAR MED PELLETSKAMINER

Vi listar fem stora fördelar som du får med en pelletskamin jämfört med en vedkamin.

LÄS MER