Utrustning för förvaring av pellets

Ariterm

Text från www.ariterm.se

Ariterm är en av Skandinaviens ledande tillverkare av uppvärmningssystem för bioenergi. Utveckling och tillverkning sker i Sverige och Finland, två länder med erfarenhet av kyla och vad som krävs för att möta den. Det garanterar att utrustningen är anpassad för nordiskt klimat. Ariterm har hundraåriga traditioner men sjuder av nytänkande och vilja att fortsätta vara i täten inom miljömässig, effektiv och driftsäker uppvärmningsteknik.

MAFA MICRO/MINI/MIDI - behållare för bränslepellets

Text från www.mafa.se

MAFA har under denna tid utvecklats till ett företag med stor erfarenhet och tradition av silotillverkning och materialhantering av bulkvara. MAFA utnyttjar den senaste produktionstekniken och vår personal har kompetensen att producera allt från en serieproducerad silo till en skräddarsydd specialanläggning inom marknadsområdena lantbruk, industri och bioenergi. MAFA är idag marknadsledande i Sverige och mer än 50 % av tillverkningen går på export. Idag är vi leverantör av såväl enskilda delar som kompletta systemlösningar med allt från projektering till montering.

KMP

Text från www.kmp-ab.se

KMP har tillverkat pelletskaminer i 20 år. Den extremt höga verkningsgraden och användarvänligheten har gjort KPMs kaminer till de mest sålda i Sverige. Hösten 2006 förvärvades KMP av Ariterm AB, som sedan dess fortsatt utveckla, tillverka och sälja kaminerna. Från den första december 2015 är pelletskaminerna i det "nya" KMP med samma personer som en gång startade verksamheten, men nu i Borgholm på Öland.

Pellvac

Text från www.pellvac.com

Med Pellvacs sugsystem slipper man att bära tunga pelletssäckar till pelletsförrådet. Pellvacs sugsystem för bekväm pelletshantering har följande fördelar:

  • Du slipper bära säckar
  • Du slipper igensatta transportskruvar
  • Att suga pellets är skonsamt, pelletsen smular inte

jannebergskvarn.se

Ariterm

Pelletsutrustning MAFA Mini

Pellvac