Hästfoder och Stallströ

För en stallmiljö där både häst och människa trivs

Foder är en avgörande faktor när det kommer till hästens prestation. Med rätt foder ger du din häst de bästa förutsättningarna. Men det krävs mer än så. Tid, vilja och mental styrka är minst lika viktiga. Det ena går inte utan det andra. En passion för hästar betyder långa dagar, pannben och att tänka för två.

Stallströ

STALLSTRÖ
SÖDRA

Vi erbjuder nu stallströ från Södra Skogsägarna. Producerad av såg- och kutterspån från Södras egna sågverk och helt fri från kemiska tillsatser. Kontakta oss för pris och mer information.

LÄS MER
Stallströ Scandbio

STALLSTRÖ
SCANDBIO

Scandbio stallpellets för djurboxar med 100% naturliga råvaror. Lättmockad stallströ som skapar en mjuk och trivsam miljö i stall men även i utrymmen för dina mindre husdjur. Fördelarna är många.

LÄS MER
Hästfoder Korn

KORN

Korn är ett bra hästfoder som ofta ger till hästar som har svårt att sätta hull. Korn har högre näringsinnehåll än havre, men färre växttrådar. Korn har en hård kärna och ska krossas innan utfodring.

LÄS MER
Hästfoder Havre

HAVRE

Havre är det vanligaste kraftfodret för hästar och har en bra sammansättning av protein, energi, växttråd och fett. Tillsammans med hö och mineraler räcker det som kraftfoder för många hästar.

LÄS MER
Hästfoder Lympos

LYMPOS

Äntligen ett svensktillverkat färdigfoder av müslityp med riktigt hög kvalitét till ett konkurrenskraftigt pris. LYMPOS är ett svenskt foder för alla kategorier hästar med noga utvalda råvaror.

LÄS MER