Välkommen till Jannebergs Kvarn

Sedan 1996 har vi levererat pellets till nöjda kunder runt om i Sverige. Med andra ord – vi kan pellets.
Råvarorna i pelletsen består av restprodukter från skogs- och sågverksindustrin, köps ifrån leverantörer som säkerställer skogens tillväxt och tillverkas helt utan onaturliga tillsatser.

Tyvärr påverkas miljön negativt av vår nutida livsstil. En kan inte göra allt – med alla kan göra något.
Ett klimatsmart alternativ att värma upp sitt hem är att elda med pellets.

Man odlar inte skog för att tillverka pellets, tvärtom. För att tillverka pellets används restprodukterna från sågverksindustrin. Fördelarna är många – med det bästa är att pellets är ett helt återvinningsbart material som inte medför några giftiga utsläpp. Dessutom slipper du vara både el- och oljeberoende.

Naturligare kan det knappats bli.

Värmepellets

SCANDBIO SMÅSÄCK 8 MM

Scandbio är Sveriges största företag inom fasta förädlade trädbränslen. Scandbio erbjuder en helt förnybar energikälla som består av restprodukter från skogs- och sågverksindustrin. Scandbios pellets tillverkas helt utan kemiska tillsatser.

BESTÄLL
Värmepellets

SÖDRA SMÅSÄCK 8 MM

Från och med våren 2019 erbjuder vi pellets från Södra Skogsägarna. Södras pellets är en ren naturprodukt från medlemmars skogar. Kvalitén är hög, produceras av såg- och kutterspån från våra sågverk och helt fri från kemiska tillsatser.

BESTÄLL
Stallpellets

FODER & STALLSTRÖ

Vi utvecklar successivt vårt utbud av foder. Hos oss hittar du i nuläget Korn, Havre och Lympos hästfoder. Hos oss hittar ni även Stallströ från Södra och Scandbio. Kontakta oss för mer information.

LÄS MER
Pelletskaminer

PELLETSKAMINER

KMP pelletskaminer, för en jämn och trivsam värme i hemmet, utan att dagligen behöva fylla på med bränsle. Du bestämmer temperaturen och kaminen tar hand om resten. Mysfaktorn får du på köpet.

LÄS MER
Pelletsutrustning

PELLETSUTRUSTNING

Att använda pellets som uppvärmning är den mest naturliga källan till värme i hemmet. För dig som redan eldar med pellets eller planerar att börja finns det tillbehör som kan underlätta skötsel och hantering.

LÄS MER
Pelletsutrustning

ENKELD

Aldrig har det varit enklare att tända en brasa. Placera en påse Enkeld i din eldstad och tänd i ett av påsens hörn får du en brasa som brinner vackert i ca 1,5 timme. Ett renare, enklare och bekvämare alternativ till ved.

LÄS MER

ÖPPETTIDER

Måndag – Torsdag: Avhämtning enl. överenskommelse
Fredag: Öppet 9 – 16.30

Avvikande öppettider röda dagar.
Då röd dag infaller på fredagen håller vi istället öppet på torsdagen.

Du är i trygga händer!
Den nya dataskyddsförordningen GDPR började gälla den 25 maj 2018 i hela EU och ersätter den tidigare personuppgiftslagen PUL.
GDPR ställer höga krav på hur vi som företag hanterar dina personuppgifter.
Hos oss är dina personuppgifter trygga. 
Integritetspolicy