Välkommen till Jannebergs Kvarn

Sedan 1996 har vi levererat pellets till nöjda kunder runt om i Sverige. Med andra ord – vi kan pellets.
Råvarorna i pelletsen består av restprodukter från skogs- och sågverksindustrin, köps ifrån leverantörer som säkerställer skogens tillväxt och tillverkas helt utan onaturliga tillsatser.

Värmepellets

PELLETS

Vi erbjuder pellets från Scandbio och Södra Skogsägarna. Pellets är en ren naturprodukt där Kvalitén är hög, produceras av såg- och kutterspån från våra sågverk och helt fri från kemiska tillsatser.

BESTÄLL
Stallpellets

FODER & STALLSTRÖ

Vi utvecklar successivt vårt utbud av foder. Hos oss hittar du i nuläget Korn, Havre och Lympos hästfoder. Hos oss hittar ni även Stallströ från Södra och Scandbio. Kontakta oss för mer information.

LÄS MER
Pelletskaminer

PELLETSKAMINER

KMP pelletskaminer, för en jämn och trivsam värme i hemmet, utan att dagligen behöva fylla på med bränsle. Du bestämmer temperaturen och kaminen tar hand om resten. Mysfaktorn får du på köpet.

LÄS MER
Pelletsutrustning

PELLETSUTRUSTNING

Att använda pellets som uppvärmning är den mest naturliga källan till värme i hemmet. För dig som redan eldar med pellets eller planerar att börja finns det tillbehör som kan underlätta skötsel och hantering.

LÄS MER

LYMPOS HÄSTFODER

Äntligen ett svensktillverkat färdigfoder av müslityp med riktigt hög kvalitét till ett konkurrenskraftigt pris. LYMPOS är ett svenskt foder för alla kategorier hästar med noga utvalda råvaror.

Stallpellets

BAS

Bas är ett müslifoder med medelhög enegri som passar de flesta hästar. Fodret innehåller noga utvalda råvaror, mineraler.
195kr/25kg

Stallpellets

KOMBI

Ett koncentrat med noga utvalda råvaror avsätt för alla kategorier hästar. Dubbel koncentration av mineraler och vitaminer.
255kr/25kg

Stallpellets

HAVRE-FRI

Havrefri är ett helfoder av müslityp helt utan havre avsett för de flesta hästar. Fodret innehåller utvalda råvaror, mineraler.
230kr/25kg

Stallpellets

SPORT

Lympos Sport är ett helfoder av müslityp avsätt för högpresterande hästar. Rikt på vitaminer, mineraler och skonsam energi.
225kr/25kg

LÄS MER OM LYMPOS

ÖPPETTIDER

Måndag – Torsdag: Avhämtning enl. överenskommelse
Fredag: Öppet 9 – 16.30

Avvikande öppettider röda dagar.
Då röd dag infaller på fredagen håller vi istället öppet på torsdagen.

Du är i trygga händer!
Den nya dataskyddsförordningen GDPR började gälla den 25 maj 2018 i hela EU och ersätter den tidigare personuppgiftslagen PUL.
GDPR ställer höga krav på hur vi som företag hanterar dina personuppgifter.
Hos oss är dina personuppgifter trygga. 
Integritetspolicy