Pelletskamin

Sänker din elkostnad

Till skillnad mot en värmepump, som fungerar som sämst när den bäst behövs, ger pelletskaminen samma värme oberoende av utetemperaturen. Pelletskaminen är ett perfekt komplement till värmepumpar när det är som kallast och elen som dyrast.  Våra pelletskaminer täcker större delen av en normalstor villas värmebehov och kan vara en primär värmekälla för ditt boende eller komplettera din nuvarande uppvärmning. Kaminen är termostatreglerad vilket innebär att den tänder sig själv när temperaturen sjunker och sprider värmen i huset med en inbyggd, tystgående fläkt. När du kommer hem till ditt hus är det redan varmt och skönt. Bättre kan det inte bli.

Pelletskamin KMP Lilla frö

KMP LILLA FRÖ

Lilla Frö är trots små dimensioner och ringa vikt en fullvuxen kamin med rejält pelletsförråd, som ger lång brinntid och hög verkningsgrad. Kaminen uppdaterades under 2018 och finns nu i fyra olika utföranden. Med modern teknik och flera nya fördelar gör vi det enkelt i valet av din nya pelletskamin.

LÄS MER
Pelletskamin KMP Drag

KMP DRAG

Drag är en unik lösning som gör det möjligt att installera pelletskaminen Lilla Frö intill en yttervägg, utan att behöva installera någon skorsten. Drags patenterade konstruktion sänker temperaturen på rökgasen till helt ofarliga nivåer genom att rökgasen från kaminen blandas med uteluft innan den leds ut.

LÄS MER

5 FÖRDELAR MED PELLETSKAMINER

Vi listar fem stora fördelar som du får med en pelletskamin jämfört med en vedkamin.

LÄS MER