Pelletsutrustning & Pelletsbrännare

Pelletsutrustning för enkel hantering av ditt värmesystem

Minska arbetet med rätt pelletsutrustning. När kylan kommer är det dags att hålla en behaglig temperatur i hemmet. Men det betyder inte att arbetet kring uppvärmningen måste bli särskilt komplicerad. Med pelletsutrustning anpassat efter ditt behov kan hanteringen bli både enkel och effektiv. Precis som vilket värmesystem som helst.

Pelletsutrustning Ariterm PX

Brännare KMP

Pelletsbrännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål för att uppnå dess optimala verkningsgrad.
Kampanjpris 17.900:- 

LÄS MER
pelletsutrustning Pellvac virvelvind

PELLVAC

Pellvac vakuumsystem för villapellets. En hushållsdammsugare ansluten till rörmynningen ovanpå cyklonen separerar damm, spån och aska upp till 99%.

LÄS MER
Pelletsutrustning Ariterm Depo

KMP DEPO

Utmatningsränna Ariterm Depo är en patenterad transportlösning som effektivt, funktionssäkert och med låg ljudnivå matar pellets från förråd via transportör till brännaren.

LÄS MER
Pelletsutrustning Mafa Bulkförråd

MAFA BULKFÖRRÅD

Bulkförråd komplett med påfyllningsrör, inblåsdämpare, avluftning genom taket, manlucka, utloppsrör i centrum, överfyllnadsskydd och larmindikator.

LÄS MER
Pelletsutrustning Mafa veckoförråd

MAFA VECKOFÖRRÅD

Mafa Micro/Mini/Midi är en behållare för enkel förvaring av villapellets. Används i första hand för alla som hanterar bränslepellets inomhus löst eller i säck.

LÄS MER
Pelletsutrustning Mafa veckoförråd

PELLETSLIFT ROLLOX

Jannebergs Kvarn tipsar om Pelletsliften RolloX. En enkel lift att montera som sparar ryggen vid påfyllning av pelletssäckar i brännaren. Kontakta oss för mer information.